Route

Route vanuit Utrecht -Amsterdam
Rijdend op de A9 neemt U de afslag ‘Haarlem-Zuid/Zandvoort’ en volgt dan steeds de borden ‘Zandvoort’. In Heemstede passeert U het station dat over de weg ligt. Na dit viaduct gaat U bij de rotonde rechtsaf. Dit is de weg door Aerdenhout en na ca. 1600 meter gaat U linksaf (ANWB-bord Kraantje Lek). Daarna de eerste weg rechts bij het Pen-huisje en dan ziet u na ongeveer 1 km aan uw linkerhand Kraantje Lek.

Route vanuit Rotterdam- Den Haag
Rijdend op de A4 richting Amsterdam neemt u de afslag ‘Hoofddorp-Aalsmeer’. (de N201). U gaat bij het eerste stoplicht linksaf, onder de A4 door, richting ‘Hoofddorp-Heemstede’. Hierna volgt u de borden ‘Heemstede-Haarlem’. In Heemstede blijft u de N201 volgen en slaat linksaf bij de afslag  ‘Aerdenhout-Zandvoort’ . U passeert dan het station ‘Heemstede’ dat over de weg ligt. Zie verder de route vanuit ‘Utrecht- Amsterdam’

Route vanuit Alkmaar

Na de velsertunnel (A208) richting Haarlem-Noord aanhouden. Bij de tweede afslag “Overveen” (bij de Mercedes dealer) gaat u rechtsaf. Aan het einde van deze weg (T-splitsing) gaat u linksaf. U houdt de borden “Aerdenhout” aan. Op de Duinlustweg ziet u Kraantje Lek aan uw rechterzijde liggen.

Route vanuit Overveen, Bloemendaal
U houdt de borden ‘Aerdenhout’ aan. U ziet Kraantje Lek dan aan uw rechterzijde liggen.